Om os

Velkommen til HJK Rideudstyr

I 2018 fik vi en lys ide om at købe nogle større brugte partier hjem af rideudstyr, som vi så kunne sælge videre. Det hele startede i vores lejlighed hvor vi havde et ekstra værelse som vi kunne bruge til at have tingene opbevaret i.

Det hele gik så hurtigt


Vores vaskemaskine kørte på højtryk for at få alt rent så det kunne sendes til dets nye ejere. Alt salg foregik via. Facebook. Det tog hurtig fart og en måned senere stod vi med en lille fysisk butik i vores gildesal på vores gård lidt uden for Rødekro.

Tingene herefter tog hurtigere fart, denne gang blev vi tilbudt at opkøbe en lukket rideudstyrsbutik, og inden året var gået havde vi opkøbt 9 butikker og fået rigtig meget nyt i butikken som nu kunne sælges som outlet varer.

I starten af 2019 fik vi forhandling af forskellige brands, som vi har holdt fast i. blandt andet kan nævnes USG, HV POLO, IMPERIAL RIDING, CAMPUS, BLUE HORS OG PAVO. Vi vil i fremtiden fortsat bestræbe os på at have en del outlet sammen med de brands vi forhandler, for at alle kan handle ved os.

Ønskeliste produkter

Tom